Vetark Reptoboost za zmije, guštere i kornjače, osigurava energiju, elektrolite, vitamine i probiotike, 100 g

Šifra: CVTM3948
EAN: 5029411932101
Opis proizvoda

REPTOBOOST®
Dopunska hrana za zmije, guštere i kornjače. Ukusan prah. Energetski napitak s elektrolitima za zmije, guštere i kornjače u oporavku.

Reptoboost® je pažljivo pomiješana mješavina glukoze i maltodekstrina koja osigurava energiju, elektrolite, vitamine i probiotike koji pomažu oslabljenim gmazovima u oporavku. Kada se doda u vodu Reptoboost će osigurati dodatnu energiju potrebnu životinjama koje su pod veterinarskim liječenjem, pod stresom ili za kornjače u oporavku nakon hibernacije.

Reptoboost u vodi za piće osigurat će dodatnu energiju potrebnu životinjama koje su možda pod veterinarskim liječenjem, pod stresom ili za kornjače u oporavku nakon hibernacije. Njegova visoka palatabilnost znači da se može dodati u vodu za piće, čineći njegovu uporabu jednostavnom za sve vrste gmazova uključujući guštere, zmije i kornjače. Reptoboost se također može primijeniti putem želučane sonde prilikom rehidracije gmazova koji su dehidrirali.

Reptoboost sadrži probiotičke organizme koji kratko vrijeme žive u crijevima, što pomaže stabilizirati pH razinu kod gmazova kako bi se ponovno uspostavila ispravna ravnoteža. Prisutni elektroliti pomažu u održavanju adekvatne razine kod gmazova s ​​proljevom (tijekom razdoblja proljeva gube elektrolite ubrzanim tempom). Maltodekstrini u mješavini osiguravaju dugotrajnu održivu opskrbu energije, a ne samo kratkotrajnu.
Preporučuje se i koristi od strane veterinarskih kirurga. Reptoboost je važan za gmazove koji su na veterinarskom liječenju. Tijekom tog razdoblja može doći do neuravnoteženosti crijevne flore i može doći do izbijanja štetnih bakterija, što može uzrokovati druge zdravstvene probleme. 

Upute za pravilnu uporabu:
Reptoboost® treba koristiti u omjeru: 1 mjerica na 500 mL vode za piće. Svakodnevno mijenjajte vodu i nježno isperite životinju da se isperu svi ostaci s njezine kože. Kornjaču koja se tek probudila okupajte u toploj otopini Reptoboost-a®, kako bi ju potaknuli da pije - postupak ponovite 2-3 puta na dan dok ne počne jesti. Uvijek ih nakon toga isperite kako biste uklonili ostatke s kože.
Za uporabu kod bilo koje druge egzotične vrste molimo kontaktirajte naš tim za korisničku podršku.

Neto količina: 100 g.

Samo za primjenu kod životinja.
Najbolje upotrijebiti do kraja / serijski broj: otisnuto na ambalaži.

Sastojci

Sastav: Dekstroza, Glukozni sirup (sušen), Kalijev klorid, Natrijev sulfat, Natrijev klorid, Frukto-oligosaharidi, Proizvod dobiven od bakterije Bacillus subtilis bogat bjelančevinama.

Dodaci po kg: Vitamini: Vitamin A (3a67a) 180.000 IU, Vitamin C (3a300) 4.500 mg, Vitamin E (3a700) 180 IU..

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 0,4%, Sirova vlaknina 0%, Sirove masti 43,0%, Sirovi pepeo 6,3%, Vlaga 2,0%.

Značajke proizvoda
Namjena Smanjenje stresa, Zdravlje probave, Hidratacija životinja, Oporavak
Tip hrane Prah
Vrste životinja Gušteri, Kornjače, Zmije
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.