Početna Proizvodi Psi Higijena Terapijski preparati D ATOP 7 HYDRA KREMA ZA PSE I MAČKE 50ml

Dermoscent Atop 7 Hydra Krema za pse i mačke 50 ml

Šifra: D44410
EAN: 3760098110490
Opis proizvoda

ATOP 7® HYDRA CREAM + je krema za smirivanje osjetljive kože u pasa i mačaka (kućnih ljubimaca). 

  • Bogata je morskim crvenim mikroalgama, natrij PCA, uljem skvalana iz maslina i esencijalnim masnim kselinama (omega 3 i Omega 6) porijeklom iz biljaka.
  • Bjelkaste je i tekuće teksture za brzo upijanje
  • Dodatno pojačava otpornost kože, hidratizira kožu i hrani suhu ili alergijom oštečenu kožu.


Upute za korištenje: nanesite jednom il dva puta dnevno kremu na oštećenu površinu kože. 

Zemlja podrijetla: Francuska. 

Sastojci

aqua (voda), kaprilna kiselina, olus (biljno ulje), hidrogenirano maslinovo ulje nesapunjivo, hidrogeniziran etilheksil olivat, glicerin, porphyridium cruentum extract (crvena mikroalga), Natrij PCA, alatonin, citrus sinensis peel oil expressed, ksantan guma, fenoksitenol.

Značajke proizvoda
Namjena preparata za njegu Osjetljiva koža i dlaka, Smanjenje iritacije kože, Krema za regeneraciju kože, Kožne alergije
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.