Početna Psi Uređivanje i njega Otopine za nakapavanje D ATOP 7 PROMO PAKET 3+1 GRATIS

Dermoscent PROMO PAKET - Atop 7 Spot-On + GRATIS Atop 7 Šampon

Šifra: D4402A
EAN: 3760098224401
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

Dermoscent PROMO PAKET - ATOP 7 Spot-On + GRATIS ATOP 7 Šampon
Pakiranje sadrži:

  • x1 ATOP 7 Spot-on za pse, 10 > 20 kg, 4 pip X 1,2 ml
  • x1 ATOP 7 Spot-on za pse, 20 > 40 kg, 4 pip X 2,4 ml
  • x1 ATOP 7 Spot-on za pse i mačke, 0 > 10 kg, 4 pip X 0,6 ml
  • GRATIS ATOP 7 Šampon za pse i mače, 200 ml


ATOP 7® spot-on s umirujućim djelovanjem za pse i mačke za nadraženu kožu ili kožu sklonu alergijama. Prvi spot-on koji sadrži sastojke prirodnog podrijetla koji promiču oporavak kožne barijere i pomažu ublažiti nadraženu kožu ili kožu sklonu alergijama.

ATOP 7® šampon s umirujućim djelovanjem za nadraženu i suhu kožu ili kožu sklonu alergijama kod pasa i mačaka. Kremasta koncentrirana formula, bogata esencijalnim masnim kiselinama (Omega-3 i -6), ekstraktima biljaka i drugim 100% prirodnim sastojcima, posebno osmišljena za pse i mačke.
Bez dodanih mirisa.

Značajke proizvoda
Tipovi dlake Kratka dlaka, Srednje duga dlaka, Duga dlaka, Svilenkasta dlaka, Oštra dlaka, Kovrčava dlaka, Svjetla dlaka, Tamna dlaka
Miris preparata za njegu Neutralan miris
Namjena preparata za njegu Osjetljiva koža i dlaka, Smanjenje iritacije kože, Šampon za regeneraciju kože, Kožne alergije
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.