Početna Proizvodi Psi Uređivanje i njega Šamponi D ATOP 7 ŠAMPON ZA PSE I MAČKE 200ml

Dermoscent Atop 7 Šampon za Pse i Mačke 200 ml

Šifra: D44409
EAN: 3760098110469
Opis proizvoda

Šampon za pse i mačke bez sapuna, vrlo dobro se tolerira uz učinkovito čišćenje.

  • Kremasta koncentrirana formula.
  • Sadrži prirodne sastojke: esencijalna ulja (Omega 3 i Omega 6), ekstrakt kaprinih pupoljaka, "osidic complex".
  • Čisti, smiruje i hidratizira kožu, pogodno za korištenje u slučaju postojanja alergijske reakcije i kada je potrebno pojačati integritet kože i njenu ulogu zaštitne barijere.

 

Naputak za korištenje: nanesite na dlaku i kožu, masirajte do pojave pjene, ostavite da djeluje 2 minute i onda isperite.

Značajke proizvoda
Namjena preparata za njegu Osjetljiva koža i dlaka, Smanjenje iritacije kože, Šampon za regeneraciju kože, Kožne alergije
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.