Dermoscent Bio Balm krema za pse 50 ml

Šifra: D24802
EAN: 3760098110209
Opis proizvoda

Dermoscent BIO BALM®
SOS suha koža: Preparat za pomoć kod suhe i osjetljive kože u pasa 50 ml (1,67 fl. oz). Isključivo vanjska primjena. Patentirano. Ovaj biljni preparat sadrži sastojke organičkog podrijetla, namijenjen je psima, vraća vlagu i hidratizira kožu. Preporuča se koristiti na žuljevima, poput tvrde suhe kože na laktu psa. Može se koristiti i na šapama i nosu. Smiruje osjetljivu i oštećenu kožu između prstiju, ublažava osjetljivost upaljene kože, štiti i stimulira regeneraciju kože. Ne sadrži dodane mirise.

Ključne prednosti:

  • Neophodan kod kalusa zbog pritiska koji se javljaju kod velikih pasa, na primjer, u slučajevima nazalne hiperkeratoze (zadebljanja kože)
  • Idealan za njegu šapa, prije i nakon intezivnih napora (lov, duge šetnje po hladnom ili vrućem tlu)

Upute za korištenje: aplicirajte 2-3 puta dnevno na čisto i suho područje (nos, laktove, šape). Za postizanje optimalne i ugodne teksture preporuča se čuvanje proizvoda na temperaturi između 15 i 25 °C.

Najbolje upotrijebiti do, količina i serijski broj: otisnuto je na pakiranju.
Proizvođač: LDCA - Laboratoire de Dermo-Cosmétique Animale,Technopôle Castres/Mazamet- CEEI - ZA Le Causse - 81100 Castres - Francuska.
Zemlja podrijetla: Francuska.

Sastojci

SASTOJCI: ulje biljke glycine max*, biljno ulje*, cetyl palmitate*, alantioin, ulje biljke melaleuca cajputi*.
*Certificirano organičko.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Preparat za njegu kože i dlake
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.