Početna Proizvodi Psi Higijena Terapijski preparati D CICAFOLIA SERUM ZA PSE I MAČKE 30 ml

Dermoscent Cicafolia Serum-gel za pse i mačke, 30 ml

Šifra: D44206
EAN: 3760098110407
Opis proizvoda

Cicafolia® - Napredni gel-serum za obnovu kože za kućne ljubimce

Cicafolia® je revolucionarni gel-serum formuliran za potporu i poboljšanje procesa obnove kože vaših voljenih ljubimaca. Posebno dizajniran za pse i mačke, Cicafolia® je idealan za tretiranje neinfektiranih lezija poput ogrebotina, opeklina prvog stupnja i šavova nakon operacija.

Ključne značajke:

 • Ciljana obnova: Cicafolia® potiče učinkovitu obnovu kože, osiguravajući brz i glatki oporavak kože vašeg ljubimca od manjih ozljeda.
 • 100% prirodni sastojci: Serum je u potpunosti sastavljen od prirodnih sastojaka, uključujući biljne ekstrakte iz neema, riže i amazonske crvene smole. Ovi sastojci zajedno djeluju na obnovu, pročišćavanje i smirivanje kože.
 • Zaštitna barijera: Njegova jedinstvena tekstura formira neokluzivni film koji štiti kožu od vanjskih iritacija, omogućujući nesmetano zacjeljivanje.
 • Odvraća lizanje: Gorak okus gela odvraća ljubimce od lizanja zahvaćenog područja, sprječavajući daljnje iritacije i potičući brži oporavak.

Upute za primjenu:

 • Očistite oštećeno područje temeljito.
 • Nanesite Cicafolia® jednom ili dvaput dnevno dok se koža potpuno ne obnovi.

Savršeno za:

 • Pse i mačke s ogrebotinama, opeklinama ili postoperativnim šavovima.
 • Vlasnike kućnih ljubimaca koji traže prirodno i učinkovito rješenje za obnovu kože svojih ljubimaca.

Odaberite Cicafolia® za prirodno, učinkovito i ljubimcima prilagođeno rješenje za obnovu kože!

 

Ne gutati; spriječiti dodir s očima; čuvati izvan dohvata djece.

Pohraniti na temperaturi nižoj od 30 °C.

Samo za vanjsku upotrebu kod životinja.

 

Proizvedeno u Francuskoj.

Sastojci

AQUA (WATER), OLUS (VEGETABLE OIL), MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, CROTON LECHLERI RESIN EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, MELALEUCA CAJUPUTI OIL, ORYZANOL RICE EXTRACT, HEXAPEPTIDE-3.

Značajke proizvoda
Namjena preparata za njegu Obnova kože, Pročišćavanje kože
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled košarice
 • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.