Početna Proizvodi Psi Higijena Terapijski preparati D SUNFREE KREMA ZA SUNČANJE ZA PSE I MAČKE 30 ml

Dermoscent® SUNFREE Krema za Sunčanje za Pse i Mačke 30 ml

Šifra: D46303
EAN: 3760098110438
Opis proizvoda

Ova reflektirajuća mineralna krema za zaštitu od sunca SunFREE SPF30+ učinkovito štiti osjetljivu kožu pasa i mačaka od UVA i UVB zraka te je istovremeno hidratizira.

Zahvaljujući dlaci, životinje imaju prirodnu barijeru zaštite od sunca, osim na područjima bez dlake. Zaštita od sunca je etablirana navika kod ljudi, a trebala bi postati i kućnih ljubimaca. Korištenje učinkovite kreme za zaštitu od sunca visoke tolerancije posebno dizajnirane za životinje, kao što je SunFREE SPF30+, neophodna je u nekoliko slučajeva: 

  • Životinje sa svijetlom dlakom ili nepigmentiranim područjima
  • Pasmine s malo ili bez krzna (sfinks mačke, meksički golokožni psi itd.)
  • Nedavno obrijane životinje ili one koje boluju od fotoosjetljivih bolesti (lupus, itd.).


SunFREE SPF30+ jednostavan je za korištenje zahvaljujući svojoj nemasnoj i neljepljivoj teksturi.

Visoki zaštitni indeks SunFREE SPF30+ potvrdila je Veterinarska škola Nantes.

Upute za uporabu: Nanesite SunFREE SPF30+ na područja koja zahtijevaju zaštitu prije izlaganja suncu. Redovito obnavljajte nanošenje (idealno svaka 2 sata i nakon plivanja) kako biste osigurali optimalnu zaštitu. Očistite područje nakon izlaganja kako biste uklonili sve ostatke.

Podsjetnik: Redovito dajte svojim životinjama vodu kako biste izbjegli dehidraciju. Nikada ih ne ostavljajte same u automobilu na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Proizvod upotrijebiti unutar 12 mjeseci nakon otvaranja. Obnovite proizvod za zaštitu od sunca svake godine kako biste osigurali maksimalnu zaštitu.

Sastojci

Sastav: Voda, Titanij dioksid,  Aluminijev oksid, Stearinska kiselina, Sorbitan oleat, Kaprilni/kaprinski trigliceridi, Glicerin, Kandelila vosak, Magnezijev stearat, Tokoferil acetat

Značajke proizvoda
Namjena preparata za njegu Zaštitna krema
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.