Početna Proizvodi Psi Oprema Ogrlice DOGNESS LED OGRLICA CRVENA L

Dogness LED Ogrlica Crvena L

Šifra: DO11041
EAN: 843775111041
Opis proizvoda

Dogness LED Collar
LED ogrlica za pse. Vrlo lagana ogrlica ugodna za nošenje. Jedinstveni mehanizam kopčanja - siguran i čvrst za pouzdano otpuštanje s jednom rukom. Izrazito izdržljiva plastika, otporna na abraziju. 

Visoki stupanj svjetline uz bljeskajući način rada s čak 8 boja
Litij baterije koje se mogu ponovno puniti, traju dulje od 6 sati
IP68 vodootporna, pogodna za različite vodene aktivnosti Izdržljiva podstava od najlona koja može izdržati opterećenje do 5 puta veće od težine psa
Dvostrane reflektirajuće trake osiguravaju sigurne šetnje po noći

Specifikacije:

  • Veličina L: 2,5 x 46-58 cm
  • Materijal: Najlon.
  • Baterija: 3,7V 100mAh
  • Preporučuje se za pse težine do 36 kg


Upute:

  1. Uzmite ogrlicu i postavite na vrat vašeg psa. Prilagodite napetost prema opsegu vrata.
  2. Prekidač sa bočne strane pomaknite prema dolje i držite 2 sekunde kako bi uključili/isključili svjetlo. Za odabir željene boje brzo pomaknite prekidač prema dolje i otpustite. Možete birati između 8 boja.


Proizvođač: Dogness Pet's Products Ltd. Add: No 16 Dongkebei Road, Tongsha Industrial Zone, Dongcheng, Dongguan, Guangdong, China, 523000. www.dogness.com
Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Crvena
Veličina L
Materijal Najlon
Vrsta ogrlice LED ogrlica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.