Početna Proizvodi Psi Oprema Zdjelice DOGNESS PUTNA BOCA ZA VODU 2u1 PLAVA 438ml

Dogness Putna Boca za Vodu 2u1 Plava 438 ml

Šifra: DO18736
EAN: 843775118736
Opis proizvoda

2 u 1 prijenosna boca za vodu, čineći aktivnosti na otvorenom praktičnijima. Jednostavno i praktično zadovoljite potrebu vašeg psa za vodom i hranom ili grickalicama. Boca je prikladna za svakodnevne šetnje, planinarenje te putovanja.

Kod ove prijenosne boce odlično je što nema potrebe za nošenjem zasebne sklopive zdjelice za vodu i nenamjernog trošenja vode koju vaš pas ne popije, zato jer jednostavnim podizanjem silikona sa prednje strane boce formirat će se zdjelica iz koje će vaš pas piti vodu. Još jedan dokaz kako ova boca vlasnicima i njihovim ljubimcima pruža korisno i inovativno iskustvo koje dodatno štedi prostor.

Ova multifunkcionalna boca za vodu sastoji se od dva djela: gornji dio namijenjen je za pohranu vode (do 438 mL) - donji dio je idealan za pohranu hrane, poslastica pa čak i vrećica za izmet.

Karakteristike:

  • Sadrži uzicu pomoću koje bocu možete prikačiti za ruksak, kolica, bicikl
  • Jednostavno rukovanje s jednom rukom: jedan gumb za otpuštanje vode te za povratni tok vode u spremnik i zaključavanje
  • Izdržljiva boca izrađena od sigurnih materijala: tijelo boce izrađeno je od PET materijala koji omogućuje dugotrajno korištenje - spremnik za pohranu izrađen je od ABS materijala prehrambene kvalitete koji osigurava svježinu hrane i poslastica


Dimenzije: Ø 85 mm x 201 mm
Težina proizvoda: 220 g
Volumen: 438 mL (gornji dio) - 128 mL (donji dio)
Materijal: PET/ABS/Silika gel

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Plava
Materijal Silika gel, ABS, PET
Zapremnina zdjelice 0,438 l
Vrsta zdjelice Putna zdjelica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.