Početna Proizvodi Psi Oprema Automatske vodilice F VARIO L DO 50kg TRAKA 5m PLAVI

F VARIO L DO 50kg TRAKA 5m PLAVI

Šifra: FVA30T5.210.BL
Opis proizvoda

flexi Vario vodilica traka
Iznimno izdržljiv visokokvalitetan automatski povodac za pse. Tehničke karakteristike:
Robusno kućište vodilice dolazi u 4 moguće boje : antracit, plava, smeđa, roza, crvena i tirkizna. Mekana i podesiva drška (osim S). Kućište je moguće nadograditi sa flexi Multi box spremnikom i flexi Led rasvjetom. Izdržljiva traka povodca sa kromiranom sigurnosnom kopčom garancija su dugotrajnosti. Kraj povodca je moguće mijenjati zahvaljujući Multi belt link sistemu. Uz svaki flexi povodac dolazi i sigurnosna petlja (pročitati uputu). Sve flexi ogrlice sadrže jednostavan i pouzdan sistem trenutne i stalne kočnice. Veličine:
S - duljina povodca= 5 m, maksimalna težina psa= 15 kg, težina vodilice= cca 200 g
M - duljina povodca= 5 m, maksimalna težina psa= 25 kg, težina vodilice= cca 290 g
Kako biste sebi i psu osigurali sigurno i pravilno korištenje obavezno pročitajte upute za uporabu koje se nalaze unutar pakiranja. Veličina otisnuta na pakiranju.
Proizvođač: flexi - Bogdahn International GmbH & Co. KG,Carl-Benz-Weg 13, 22941 Bargteheide, Njemačka.. 
Zemlja podrijetla: Njemačka.
Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr.

Značajke proizvoda
Boja Plava
Veličina L
Vrsta vodilice Traka
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.