Početna Proizvodi Psi Oprema Brnjice FD BRNJICA SOFT S CRNA

Freedog Brnjica Soft za Pse S Crna

Šifra: FD010130303
EAN: 8429083032463
Opis proizvoda

Mekana brnjica za pse. Idealna za kratke izvanredne situacije i mjesta na kojima pas zakonski mora nositi brnjicu ili za kratke veterinarske posjete. 

Napomena: Brnjica nije namijenjena psima koji su skloni ugrizima. Ukoliko brnjicu pas mora nositi duži period probajte psu omogućiti odmor kako bi popio vode. Ukoliko je visoka temperatura ne preporučuje se dugo korištenje (duže od par minuta) jer psu onemogućuje dahtanje široko otvorenim ustima koje je prijeko potrebno kako bi se pas mogao hladiti.

Ova brnjica je prozračna i ergonomska.

Materijal: 100% najlon.

Zemlja podrijela: Kina. 

Značajke proizvoda
Veličina S
Materijal Najlon
Vrsta brnjice Obična brnjica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.