Početna Proizvodi Psi Higijena Vlažne maramice FD MARAMICE ZA ČIŠČENJE OČIJU 40KOM

Freedog Maramice za čišćenje očiju 40 kom

Šifra: FD1200129
EAN: 8429083026844
Opis proizvoda

Maramice za oči
Freedog Eye Wipes prethodno su navlažene maramice koje pružaju praktičan i jednostavan način da oči vašeg ljubimca ostanu čiste i zdrave. Pomažu u uklanjanju suznih mrlja. Redovito čišćenje ovim maramicama pomaže umirivanju iritacije očiju. Grooming tretman vašeg ljubimca potreban je za pravovremeno utvrđivanje iritacije kože i ostalih stanja.

Upute: Čistih ruku otvorite pakiranje i izvadite maramicu. Jednom rukom mirno držite glavu vašeg ljubimca, dok drugom rukom nježno čistite područje oko očiju. Upotrijebite onoliko maramica koliko je potrebno, sve dok oba oka nisu očišćena.

  • Materijal: Spunlace 45 g.
  • Veličina: 18 x 28 cm.
  • Pakiranje sadrži: 40 maramica.


Oprez: Nije prikladno za djecu. Namijenjeno samo za uporabu na kućnim ljubimcima (vanjsko područje oko očiju). Molimo pažljivo slijedite upute, u slučaju pojave iritacije oka ili je proizvod progutan, prekinite uporabu i zatražite veterinarsku pomoć. Upotrijebljene maramice i prazno pakiranje baciti u koš za smeće. Ne bacati maramice u zahod. Upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju.

Zemlja podrijela: Kina.

 

Sastojci

Sastav: Voda, Centrimonium, Chloride, Aloe vera, Propylene glycol, Glycerin, Diazolydinyl urea, Methylparaben, Propylparaben.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Higijenske maramice
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.