Početna Proizvodi Psi Higijena Vlažne maramice FD MARAMICE ZA LJUBIMCE POCKET SIZE LIMUN 25KOM

Freedog Maramice za čišćenje s mirisom Citronele 25 kom

Šifra: FD090010208
EAN: 8429083034825
Opis proizvoda

Maramice za čišćenje s mirisom citronele
Kod kuće ili dok ste na putu, maramice uvijek držati na dohvat ruke. Odlične su za čišćenje dlake, šapa, lica i ušiju te kontrolu mirisa vašeg ljubimca. Prirodna formula koja sadrži Aloe veru i citronelu, njeguje i umiruje dlaku.

Upute: Otvoriti pakiranje i izvaditi maramicu. Nakon uporabe uvijek dobro zatvoriti pakiranje. Nježno čistite vašeg ljubimca.

  • Materijal: Spunlace 45 g.
  • Veličina: 18 x 20 cm.
  • Pakiranje sadrži: 25 maramica.


Oprez: Nije prikladno za djecu. Namijenjeno samo za uporabu na kućnim ljubimcima. Upotrijebljene maramice i prazno pakiranje baciti u koš za smeće. Ne bacati maramice u zahod. Upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju.

Zemlja podrijela: Kina.

Sastojci

Sastav: Voda, EDTA-2Na, Polysorbate 20, Aloe Vera, Glycerin, vitamini E topljivi u vodi, Propylene glycol, Diazolydinyl urea, Sodium hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Citronela.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Higijenske maramice
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.