Početna Proizvodi Psi Higijena Pelene FD PELENE ZA PSE 60x60cm-10 kom

Freedog Pelene - Pelene za Pse 60x60 cm - 10 kom

Šifra: FD080010300
EAN: 8429083028275
Opis proizvoda

Freedog pelene - upijajuća podloga za pse za obavljanje nužde

Korisna pomoć za trening štenaca na kućni red ili kada odlazak u šetnju nije moguć. Apsorbira izlijevanja i zadržava tekućinu, izbjegavajući vlaženje poda. Koristite upijajuću stranu kao gornju stranu. Štiti pseći krevetić i sva mjesta na kojima vaš voljeni pas voli boraviti poput naslonjača, kauča i tepiha. Apsorbirajući materijal sadržava super apsorbirajući polimer.

  • Tanka i učinkovita
  • Unutarnji dio napravljen od celuloze
  • Vrlo vodootporno podnožje
  • S ljepljivim kutovima s kojima se podloga može pričvrstiti na pod


Pakiranje sadrži 10 komada veličine 60x60 cm (50 g po komadu). 

Sastojci

40% celuloza, 40% mekane ispune, 15% PE, 5% SAP

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Pelene za mokrenje
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.