Početna Proizvodi Psi Oprema Pseći ruksaci FD RUKSAK K2 PRO TIRKIZNI 27x27x42CM

Freedog Ruksak K2 Pro za male pse i mačke Tirkizni 27x27x42 cm

Šifra: FD050040115
EAN: 8429083035655
Opis proizvoda

Ruksak K2 PRO namijenjen je za male pse i mačke. Vrlo je otporan i lagan ruksak za prijevoz vaših kućnih ljubimaca. Proizveden od visokokvalitetnog Oxford 900D najlona. Ovaj ruksak pruža vam fleksibilniju i lakšu alternativu standardnim transporterima koje koristite kada vodite svoje ljubimce veterinaru ili na grooming tretman.

  • Ruksak se zatvara pomoću patentnog zatvarača s gornje strane kako biste mogli pristupiti unutrašnjosti ruksaka kad god je potrebno
  • Ima dva podstavljena remena tako da ga možete udobno nositi na leđima, te uključuje sidrište na koje možete zakačiti ogrlicu ili pojas vašeg ljubimca i tako ga spriječiti da pobjegne tijekom putovanja
  • Na prednjoj, bočnoj i gornjoj strani nalazi se mrežasta tkanina koja omogućuje dobru ventilaciju i kako bi vaš ljubimac bio svjestan okoline da se osjeća sigurnije i mirnije tijekom šetnje
  • Sadrži 2 praktična džepa sa svake strane u koje možete pohraniti dokumentaciju ili neke poslastice i bocu vode, te također sadrži pretinac za odlaganje vrećica za prikupljanje psećeg izmeta.


Dimenzije: 27 x 27 x 43 cm
Materijal: 90% Poliester - 10% PVC

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Tirkizna
Materijal Poliester, PVC
Vrsta putne opreme Ruksak
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.