Početna Proizvodi Psi Oprema Ogrlice FD VODILICA BOREAL PLAVA 15mmx120-180 cm

FREEDOG Vodilica Boreal Plava 15mmx120-180 cm

Šifra: FD010451509
EAN: 8429083042189
Opis proizvoda

Boreal Leash Capri povodac ima metalni klizač za podešavanje željene duljine, od 120 cm do 180 cm.

Ručka je posebno mekana i podstavljena te u blizini karabinera ima dodatnu ručku, u slučaju da morate držati svog najboljeg prijatelja blizu. Na vanjskom dijelu ručke nalazi se reflektirajući materijal koji, kada se svjetlost izravno fokusira na proizvod, stvara poseban efekt visoke vidljivosti te istodobno mijenja boju, stvarajući futuristički i atraktivan učinak. Pod sunčevom svjetlošću vidjet ćete kako materijal mijenja boju. Ima vrlo lagani karabiner sa sigurnosnim sustavom a ima i reflektirajuće trake oko proizvoda.

Postoji dodatni prsten za pričvršćivanje dozatora vrećica za otpad.

Značajke proizvoda
Boja Plava
Vrsta vodilice Reflektirajuća vodilica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.