Početna Proizvodi Psi Oprema Vodilice FD VODILICA RADNA NYLON TAMNO CRVENA 20MMX200CM

Freedog Vodilica Radna Nylon Tamno crvena, 20 mm x 200 cm

Šifra: FD010082010
EAN: 8429083030995
Opis proizvoda

Multifunkcionalna vodilica za pse izrađena od vrlo otpornog i izdržljivog najlona, dizajnirana da vam pomogne za vrijeme treninga vašeg psa. Može se koristiti kao vodilica za dva psa, duga, srednje duga i kratka vodilica i kao vodilica preko ramena. Sadrži dva karabinera tako da možete prilagoditi veličinu remena.

Dimenzije: 20 mm x 200 cm.

Zemlja podrijela: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Tamno crvena
Materijal Najlon
Dimenzije vodilice Š 2 x D 200 cm
Vrsta vodilice Radna vodilica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.