Ferplast Fontana Vega za pse i mačke 2,0 L

Šifra: FE71300011
EAN: 8010690111568
Opis proizvoda

Vega je fontana za mačke koja se također može koristiti za zaustavljanje žeđi kod malih pasa. Posebnost ove fontane za mačke i male pse je inovativni proljetni učinak s vodom koja stimulira životinje da piju. Posebno zaobljeni oblik s ergonomskom ručkom je vrlo praktičan; praktične antislip noge u donjem dijelu jamče stabilnost proizvoda. Vega ima tri različite točke za piće, jedna u donjem dijelu i dvije u gornjem dijelu. Vega dolazi s filterom od aktivnog ugljena za uvijek čistu i bistru vodu.
Vodoskok za kućne ljubimce uključuje pumpu niske napetosti (12V) s mogućnošću prilagodljivog protoka i prilagodnikom maksimalno 250 l/h.

Dimenzije: 23,1 x 29,7 x (h) 16,2 cm
Težina zdjelice 1,05 kg.

Serijski broj otisnut na pakiranju.

Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia.
Zemlja podrijetla: Italija.

 

Značajke proizvoda
Boja Bijela
Materijal Plastika
Zapremnina zdjelice 2,00 l
Vrsta zdjelice Fontana
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.