Početna Proizvodi Psi Ležajevi Jastuci FE JASTUK ZA GRIJANJE THERMO DUKE 30x40x4 cm

Ferplast Jastuk za grijanje Thermo Duke 30X40X4 cm

Šifra: FE83100021
EAN: 8010690106762
Opis proizvoda

FERPLAST HEATING CUSHION
Jastuk za grijanje thermo duke. Termo jastuk za mačke, štence i male pse. Jastuk se sastoji od mekane presvlake, grijači jastučić i strujni adapter.
Dimenzije: 30 x 40 x 4 cm. Korištenje: Umetnite grijaći jastučić unutar presvlake i dobro zatvorite otvor kako ljubimac ne bi mogao izvaditi jastučić. Jastuk postavite na ravnu pravilnu površinu. Provjerite da je strujni kabel koji dolazi iz presvlake nije priklješten ili oštećen. Osigurajte kabel na način da onemogućite moguće oštećenje žvakanjem životinje. Strujni kabel grijaćeg jastučića spojite sa strujnim adapterom te nakon toga sa utičnicom.
Ostavite jastuk barem 15 - 20 min da se zagrije na radnu temperaturu. Jastuk može doseći temperaturnu razliku od 10°C veću od temperature prostorije.
Upozorenja: osigurajte da napon uređaja odgovara kućnom naponu. Samo za unutarnju uporabu. Nikada ne potapajte jastuk niti strujne kablove. Jastuk spajati na izvor struje osiguran fid sklopkom struje ne veće od 30 mA. Proizvod je namjenjen samo za kućne ljubimce. Držati i koristiti izvan dosega djece. Serijski broj i veličina otisnuti na pakiranju. Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia.
Zemlja porijekla: Ukrajina. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Boja Razne boje
Veličina S
Materijal Poliester
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.