Početna Proizvodi Ptice Nastambe Kućice FE KUĆICA ZA DIVLJE PTICE FUN5

Ferplast Kućica FUN 5 za divlje ptice

Šifra: FE92145000
EAN: 8010690110400
Opis proizvoda

Ferplast FUN 5 Kućica za divlje ptice
Kućica za divlje ptice. Opremljena kukom za pričvršćivanje.
Ako se želite brinuti o divljim pticama i istovremeno im osigurati hranu i sklonište onda je ova kućica idealan izbor za vas. Izrađena je od drva iz odgovorno gospodarenih šuma. Kućica FUN 5 zanimljivog je oblika, njezini dijelovi lakirani su apsolutno netoksičnim bojama. Opremljena je unutarnjim prostorom u koji divlje ptice mogu položiti jaja, te je opremljena metalnom kukom kako bi se mogla objesiti za drveće u vašem vrtu. Krov kućice lako se skida kako bi se omogućilo njeno lako čišćenje.

Kućica dolazi isporučena u kompletu s prikladnim adapterom koji možete postaviti na rupu na kućici: dimenzija rupe (standard) 32 mm - promjer adaptera 28 mm.

Dimenzije: 28,4 x 15,2 x (v) 21,2 cm
Težina 1,77 kg.

Zemlja podrijetla: Ukrajina.

Značajke proizvoda
Vrste ptica Divlje ptice
Vrsta nastambe Vrtna kućica
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.