Početna Proizvodi Mačke Oprema Ogrlice FE OGRLICA ZA MAČKE GAT 5627 MIX BOJA

Ferplast Ogrlica za mačke GAT 5627, mix boja

Šifra: FE75627099
EAN: 8010690178059
Opis proizvoda

FERPLAST OGRLICA ZA MAČKE GAT 5627
Ogrlica sa zvoncem za mačke. Brzo i jednostavno zatvaranje zahvaljujući sigurnosnom sustavom Cat Safe (ovaj sustav štiti mačku od opasnih situacija: ogrlica će se otvoriti čim se izvrši pritisak veći od normalnog). Veselo metalno zvonce koje će vas upozoriti na blizinu vaše mačke.
Ogrlica od poliestera, dostupna u živopisnim uzorcima i bojama.
Jednostavno podešavanje.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Razne boje
Materijal Poliester
Vrsta opreme Ogrlica sa zvoncem
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.