Početna Proizvodi Psi Oprema Putovanje FE TORBA BEAUTY M 52x30x30cm

Ferplast Torba Beauty M 52x30x30 cm

Šifra: FE85744099
EAN: 8010690096698
  • Odabir boje nije moguć
Opis proizvoda

Ferplast Torba Beauty M
Torba za mačke i male pse. Prijenosna torba za transport ljubimaca do 8 kg težine. Izrađena od vodootpornog najlona s čvrstom ručkom, praktičnom podesivom naramenicom i širokim otvorima za unutarnju ventilaciju.
Jednostavno i brzo zatvaranje zahvaljujući patentnom zatvaraču.

Veličina i dimenzije: M (52 x 30 x h: 30 cm).
Dostupne boja: Plava ili Roza.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Razne boje
Materijal Poliester
Vrsta putne opreme Transporter
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.