Početna Proizvodi Ptice Nastambe Volijere FE VOLIJERA EXPERT 70 SREBRNO CRNA 94,5x81x156cm

Ferplast Volijera za ptice Expert 70 Srebrno-crna 94,5X81X156 cm

Šifra: FE55040521
EAN: 8010690087443
Opis proizvoda
FERPLAST AVIARY EXPERT 70 VOLIJERA Pravokutna volijera za papige Čvrsta metalna žičana konstrukcija premazana lakom protiv ogrebotina; široka vrata s dvije sigurnosne brave; odvojiva gornja vrata; drvena gornja prečka; velika ladica za skupljanje prljavštine s rešetkom; odvojive metalne ploče za prikupljanje sjemenki i prljavštine; uglovi od visoko otporne plastike za sprječavanje nesreća; s kotačima za lako pomicanje; sustav za uštedu prostora, smanjuje se volumen kad se volijera rastavi. Dimenzije: 94,5 x 81 x 156 cm. Boja: srebrno-crna. Serijski broj otisnut na pakiranju. Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Zemlja podrijetla: Italija. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Veličina M
Vrste ptica Srednje papige, Velike papige
Vrsta nastambe Profesionalna volijera
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.