Početna Proizvodi Mačke Higijena WC FE WC ZA MAČKE BELLA CABRIO 56x43,5x38 cm

FE WC ZA MAČKE BELLA CABRIO 56x43,5x38 cm

Šifra: FE72060899
Opis proizvoda
FERPLAST BELLA CABRIO-Hooded cat litter tray with opening hatch and higher base. WC ZA MAČKE BELLA CABRIO -NATKRIVEN WC ZA MAČKE S OTVOROM I VISOKOM BAZOM Plastična wc posuda s pokrovnom haubom. Komforna ulazna vrata s pomočnim krovom olakšava održavanje.Ručka na toaletu služi za lakše održavanje a dva aktivna ugljen filtera neutraliziraju neugodne mirise. Filteri se mogu kupiti zasebno, nakon se potroše. Ferplast Bella Cabrio je opremljena s sigurnosnim Safe snap-fit' system, koji spriječava slučajno otvaranje. Dimenzija: 56x43,5x38 cm Dvobojan. Serijski broj otisnut na pakiranju. Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Zemlja podrijetla: Italija. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Vrsta WC-a WC sa sitom, Natkriveni WC, WC sa aktivnim ugljenom
Model WC-a BELLA
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.