Početna Proizvodi Psi Veterinarsko-medicinski proizvodi FORESTO® OGRLICA MANJE OD 8 kg

Foresto® Ogrlica protiv buha i krpelja za mačke i pse do 8 kg

Šifra: M2266965
EAN: 4007221042785
Opis proizvoda

Foresto® Ogrlica protiv buha i krpelja za mačke i pse, do 8 kg - 38 cm
Foresto ogrlica za mačke i pse odbija i ubija krpelje i buhe nakon što dođu u kontakt s djelatnom tvari, što znači da ne moraju ugristi prije nego li otpadnu i uginu. Bez ugriza znači i bez svrbeža, pružajući vašem ljubimcu potrebnu zaštitu. Ukoliko paraziti ne grizu i ne sišu krv, smanjen je i rizik od prijenosa bolesti, što znači da nakon što stavite Foresto znate da je vaša mačka dobro zaštićena.

Za razliku od drugih ovratnika protiv buha i krpelja, Foresto se sastoji od polimer-matrice koja postupno otpušta kontrolirane doze dva aktivna sastojka koji se zovu imidakloprid i flumetrin. Ovratnik funkcionira tako da stvara nevidljivi sloj zaštite koji ubija buhe, te  odbija i ubija krpelje koji dođu u kontakt s vašom mačkom.

Foresto ogrlica štiti vašeg ljubimca od buha i krpelja do 8 mjeseci.

Foresto® smanjuje rizik od bolesti mačaka koje se prenose posrednicima/vektorima (engl. Feline Vector Borne Diseases, FVBDs):

 • Bartoneloza
 • Citaukszoonoza
 • Dipilidoza


Optimalno je Foresto® ovratnik aplicirati prije početka sezone buha i/ili krpelja, odnosno prije početka sezone povećanog rizika od infestacije.

Uputa za korištenje:

 1. Izvadite ovratnik iz ambalaže - Uklonite ostatke plastike koji se nalaze s unutarnje strane ovratnika.
 2. Stavite ovratnik oko vrata mačke i provucite ostatak kroz 2 obruča - Odrežite ostatak ovratnika, pritom ostavljajući oko 2 cm ostatka od zadnjeg obruča.
 3. Ovratnik ne smije biti niti previše stegnut niti prelabav - Idealno bi bilo kada biste mogli provući dva prsta između ovratnika i mačkinog vrata.


Kontraindikacije:
Ovratnik se ne smije primjenjivati kod:

 • Mačića mlađih od 10 tjedana
 • Štenadi mlađe od 7 tjedana
 • Jedinki preosjetljivih na djelatne ili pomoćne tvari pripravka


Karencija:
Pripravak se ne upotrebljava za suzbijanje ektoparazita na životinjama koje se koriste za prehranu ljudi ili izradu namirnica.

Način izdavanja:
Bez veterinarskog recepta.

Značajke proizvoda
Farmaceutski oblik Ovratnik
Farmakoterapijska grupa Antiparazitik
Djelatne tvari Imidakloprid, Flumetrin
Ciljne vrste životinja Mačka, Pas
Uvjeti izdavanja Izdavanje bez recepta
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled košarice
 • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.