Početna Proizvodi Mačke Higijena Pijesak GB BIOKAT S ACTIVE PEARLS 700ml

Gimborn Biokat's Active Pearls 700g

Šifra: GB605180
EAN: 4002064605180
Opis proizvoda

Biokat's Active Pearls na prirodan način, uz pomoć vrlo učinkovitog aktivnog ugljena, poboljšavaju vezivanje mirisa pijeska za mačke.

Prirodni aktivni ugljen proizvodi se od ljuske kokosovog oraha, obnovljive prirodne sirovine.

Zbog jedinstvene fizikalne kemije aktivnog ugljena, mirisne tvari snažno privlače i čvrsto se vežu za molekule ugljika. Aktivni ugljen već se dugo uspješno koristi u kućanstvima - na primjer u filtrima za mirise u hladnjacima, filtrima za vodu i ulošcima za cipele.

Također, Deo biseri pojačavaju djelovanje grudanja i stoga vam omogućuju dulje korištenje uobičajenog pijeska za mačke.

Preporučeno doziranje: nanesite konzistentan, tanak sloj preko pijeska po želji.

Značajke proizvoda
Materijal Aktivni ugljen
Vrsta higijenskog proizvoda Odstranjivač neugodnih mirisa
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.