Početna Proizvodi Mačke Higijena Higijenske stelje GB BIOKAT'S NATURAL COTTON BLOSSOM 10kg

Gimborn Biokat's pijesak za mačke Natural Cotton Blossom 10 kg

Šifra: GB75.31
EAN: 4002064617312
Opis proizvoda

Pijesak za mačke do 5 kg. Sredstvo za posipanje mačjeg WC-a od 100% prirodne gline. Ne stvara puno prašine pa je prikladan i za osjetljive mačke. Kombinacija mirisa cvijeta pamuka i jasmina.
Sadrži AromaProtectFormulu™, razvijenu u suradnji sa stručnjacima higijene za mačke; pouzdano upija sve neugodne mirise osiguravajući brzu i još dugotrajniju neutralizaciju. U kontaktu s tekućinom formiraju se čvrste grude koje sprječavaju neugodan miris i jednostavno ih je odstraniti. Na taj način mačji WC dulje vremena ostaje čišći i svježiji. Za maksimalnu učinkovitost preporuča se ravnomjerno rasporediti granule prilikom punjenja mačjeg WC-a.

Držati pakiranje dalje od djece i životinja zbog opasnosti od gušenja.
Čuvati na suhom mjestu. Zabranjeno bacanje u odvod ili WC školjku.
Proizvođač: H.VON GIMBORN GMBH Albert-Einstein-Str. 6 D-46446 Emmerich am Rhein Njemačka.
Zemlja podrijetla: Italija.

Značajke proizvoda
Materijal Prirodna glina
Miris stelje Jasmin, Cvijet pamuka
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.