Gimborn GimCat Kitten pasta za mačke 50 g

Šifra: GB406817
Opis proizvoda

GimCat EXPERT LINE Kitten Pasta 6+ tjedana
Dopunska hrana za mlade mačke. Pasta namjenjena mladim mačkama starijim od 6 tjedana 
Jedinstvena formula paste za zdrav rast i razvoj sadrži optimalan omjer kalcija/fosfora za za pravilan rast i razvoj kostiju, 12 vitamina, elementata u tragovima i minerala za jačanje imuniteta, laneno i riblje ulje za zaštitu stanica, taurin za jačanje vida i rada srca, žumanjak koji pokriva osnovne potrebe za arahidonskom kiselinom. 
Serijski broj, količina, rok trajanja otisnuti na pakiranju. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Proizvođač: H.VON GIMBORN GMBH Albert-Einstein-Str. 6 D-46446 Emmerich am Rhein Njemačka.  Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

Sastav: derivati biljnog porijekla, ulja i masti (riblje ulje 4%, laneno ulje 4%), meso i derivati mesa, kvasci, jaja i proizvodi od jaja (prah žumanjka 3%), riba i derivati ribe, alge.
Analitički sastav: bjelančevine 7%, sirova ulja i masti 35,5%, sirova vlakna 2%, sirovi pepeo 10,5%, vlaga 12%, kalcij 2%, fosfor 1%.

Preporuka za hranjenje

Dnevna preporuka hranjenja: nakon 6. tjedna kad mačka pređe na suhu hranu, 6 cm paste dnevno, izravno u usta ili pomiješati s hranom. 1 cm paste= cca 0,5 g).

Hraniti na sobnoj temperaturi.

Nakon 7. mjeseca preporučamo Multivitaminsku pastu.

Značajke proizvoda
Životna dob Mačići
Okus Ostalo
Tip hrane Pasta
Vrsta pakiranja hrane Tuba
Svojstvo prehrane Pravilan rast i razvoj
Veličina pakiranja 50 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.