Početna Proizvodi Mačke Poslastice Hrskave poslastice GC POSLASTICE NUTRIPOCKETS SEA MIX 150g

GimCat Poslastica za mačke Nutri Pockets Sea Mix 150g

Šifra: GB419374
EAN: 4002064419374
Opis proizvoda

GimCat Poslastica Nutri Pockets Sea Mix
Dopunska hrana za mačke. Hrskava poslastica u obliku jastučića s punjenjem. Ukusna kombinacija Lososa, Pastrve i Škampa koja također sadrži Taurin. Taurin je važan za vid i pomaže u održavanju normalne funkcije srca.
Bez umjetnih pojačivača aromei bojila; bez dodanog šećera.

Upute za hranjenje: do 20 poslastica na dan. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Neto količina: 150 g.

H. VON GIMBORN GMBH, D-46425 Emmerich am Rhein [email protected] - www.gimcat.info
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastojci: žitarice, meso i prerađevine životinjskog podrijetla, ulja i masti, ekstrakti biljnih bjelančevina, ribe i riblje prerađevine (Nutri Pockets crveno-smeđe: losos 4%, Nutri Pockets tamno smeđe: pastrva 4%), mekušci i rakovi (Nutri Pockest žute: škampi 4%), minerali, prerađevine biljnog podrijetla, mlijeko i mliječne prerađevine.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 31,0%, Udio masti 20,0%; Sirova vlaknina 1,5%, Sirovi pepeo 6,0%, Vlaga 9,0%, Omega-3 1,8%, Omega-6 13,8%.

Dodaci (po kg)-Prehrambeni dodaci: Vitamin A 9.000 IU, Vitamin D3 630 IU, Vitamin E 90 mg, Taurin 1000 mg.

Značajke proizvoda
Okus Losos, Pastrva, Škampi
Namjena poslastice Potpora radu srca, Potpora vidu, Svakodnevna poslastica
Vrsta poslastice Poslastica sa punjenjem
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.