Početna Proizvodi Mačke Prehrana Dopunska hrana GC URINARY PASTA ZA MAČKE 50g

GimCat Urinary pasta za mačke Za Mačke 50 g

Šifra: GB417578
Opis proizvoda
GimCat urinarna pasta s URINARNIM-SISTEMOM ZAŠTITE je namijenjena svim mačkama s problemom FLUTD-a (poremećaji donjeg mokraćnog sustava), bez obzira na to jesu li već imale kamence i vrstu kamenaca. Sastojci: Biljni nusproizvodi, ulja i masti, kvasci, mekušci i rakovi (N-acetil glukozamin 0,42%).Analitički sastav: sirove bjelančevine: 5,5%, sirove masti:34%, sirovi pepeo: 4,5 %, sirova vlaknina: 1,5%, vlaga: 12,5%. Doziranje: Dajte 6 cm dnevno direktno ili je stavite preko hrane (1 cm pasta = približno 0,5 g).
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasle mačke, Mačići
Okus Ostalo
Tip hrane Pasta
Vrsta pakiranja hrane Tuba
Svojstvo prehrane Dopuna redovnoj prehrani, Zaštita mokraćnog sustava
Veličina pakiranja 50 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.