Početna Proizvodi Psi Oprema Bazeni GD BAZEN ZA PSE SPLASH TIME L 160X30 cm

GimDog Splash Time! Bazen za pse, L 160X30 cm

Šifra: GB05020312
EAN: 8009632060514
Opis proizvoda

GimDog SPLASH TIME! Bazen za pse
Ljeto za nas, kao i za naše četveronožne prijatelje, znači veselje i zabavu! Podržite njihovu potrebu za osvježenjem tijekom vrućih ljetnih dana zabavnom razonodom: GimDog SPLASH TIME! bazen upravo je ono što trebaju! Koristan i osvježavajući dodatak, savršen i za ljetne igre i za pranje psa u svako godišnje doba.

  • Pomaže psu da snizi tjelesnu temperaturu dok se zabavlja
  • Vrlo se jednostavno sastavlja i rastavlja, bez potrebe za pumpama ili napuhavanjem ustima
  • Otporna struktura zadržava svoj oblik i omogućuje lako ispunjavanje
  • Pojačano dno protiv klizanja i otporno na ogrebotine omogućuje psu mirnu igru
  • Praktičan odvodni ventil osigurava brzo i jednostavno ispuštanje vode nakon upotrebe
  • Oblik bazena prilagodljiv je okruženju, može se koristiti u vrtovima, kao i na plažama, balkonima i terasama
  • Jednostavno se čisti i savija, a i štedi prostor, možete ga ponijeti i sa sobom na ljetovanje!


Upotreba: otvorite pakiranje, stavite bazen na željeni prostor i pažljivo zakrenite odvodni ventil. Ojačana struktura bazena omogućuje vam lako otvaranje i ulijevanje vode izravno unutra, bez potrebe za pumpama ili napuhavanjem ustima.
Njegovi snažni i fleksibilni zidovi također vam omogućuju prilagodbu bazena njegovom okruženju i stoga odlučite hoćete li zadržati klasični zaobljeni oblik ili ćete ga učiniti kutnim. Nakon upotrebe, za ispuštanje vode, jednostavno otvorite bočni odvodni ventil. Ostavite da se osuši, preklopite i vratite u pakiranje.

Oprez: kako biste osigurali sigurnost svog ljubimca, nadgledajte ga u svakom trenutku tijekom igre. Ne dopustite ljubimcu da koristi bazen ako se bilo koji njegov dio olabavi ili odvoji. Držite dalje od dohvata djece. Koristite samo kao bazen za kućne ljubimce.
Prije upotrebe provjerite proizvod. U slučaju da je oštećen, zamijenite ga novim. U slučaju gutanja, odmah se obratite veterinaru. Molimo pripazite da nokti kućnih ljubimaca nisu predugi/oštri ili bi mogli oštetiti bazen. Da biste dodatno omogućili trajnost bazena, nemojte dopustiti da ga vaš ljubimac grize.

Boja: svjetloplava (vanjska) i tamnoplava (unutarnja).
Materijal: PVC i MDF.
Veličina i dimenzije: L - 160 x 30 cm.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Svjetloplava, Tamno plava
Veličina L
Materijal PVC, MDF
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.