Početna Proizvodi Psi Igračke Aporteri GD IGRAČKA MONKISS HUG 19cm

GimDog Igračka za pse Monkiss Hug 19 cm

Šifra: GB80803
EAN: 8009632060873
Opis proizvoda

GimDog Igračka Monkiss Hug
Igračka za pse - mekana, proizvodi zvuk. Štenci obožavaju istraživati nove i zanimljive površine tijekom svog procesa razvoja. Ova igračka idealna je za razvoj osjetila, njene raznolike površine i zvuk koji proizvodi pružaju sate zabave za vašeg psa.
Namijenjeno za igru malih pasa i/ili štenaca. Korisna protiv dosade i stresa.

Materijal: Poliester+EVA+PP.
Veličina: 19 cm.

Zemlja podrijetla: NRK.

Značajke proizvoda
Boja Višebojna
Materijal Poliester, EVA, PP
Vrsta igračke Igračka sa zvukom, Mekana igračka
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.