Početna Psi Igračke Aporteri GD IGRAČKA PLIŠANI VEPAR 34,29cm

GimDog Igračka za pse Plišani Vepar 34,29 cm

Šifra: GB80666
EAN: 8009632055442
Opis proizvoda

GimDog Furzz Cinghiale
Plišani vepar. Igračka za pse sa zvukom.
Moguće veličine: 34,3 cm; 50,8 cm.
Veličina i serijski broj otisnuti na pakiranju.
Proizvođač: H.VON GIMBORN GMBH Albert-Einstein-Str. 6 D-46425 Emmerich am Rhein Njemačka. Zemlja podrijetla: Kina. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska.  tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr 

Značajke proizvoda
Boja Višebojna
Materijal Pliš
Vrsta igračke Igračka sa zvukom, Mekana igračka
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.