Početna Proizvodi Psi Igračke Lopte GD IGRAČKA ROBOT 38cm

GimDog Igračka za pse Robot 38 cm

Šifra: GB80741
EAN: 8009632057651
  • Odabir uzorka nije moguć
Opis proizvoda

GimDog Robots Dog Toy
Aporter igračka za pse sa zvukom izrađena od poliestera.
Koristite samo kao igračku za pse, nije za djecu, igračka treba  biti cjelovita i u dobro stanju, ako je oštećena, zamjenite je novom. U slučaju gutanja djela ili cijele igračke, kontaktirajte veterinara. Proizvedeno za/Uvozi: Gimborn Italia S.r.l. - Via Giorgio de Chirico, 3, 42124 Reggio Emilia RE, Italija. Zemlja porijekla: Kina

Značajke proizvoda
Boja Višebojna
Materijal Poliester
Vrsta igračke Igračka sa zvukom
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.