Početna Proizvodi Psi Igračke Potezalice GD KONOP DVA ČVORA ŠARENI 21cm

GimDog Konop lopta za pse Dva Čvora Šareni 21 cm

Šifra: GB80173
EAN: 8009632015873
  • Odabir boje nije moguć
Opis proizvoda

GimDog Igračka Cotton Dent
Igračka za pse od konopa, dva čvora. Za jaku čeljust i zube.

OPREZ: Kako bi osigurali sigurnost vašeg ljubimca, ne ostavljajte ga bez nadzora tijekom igre. Koristite samo kao igračku za pse. Igračka treba biti cjelovita i u dobrom stanju; ako je oštećena, zamijenite ju novom. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju gutanja dijela ili cijele igračke, kontaktirajte veterinara.

Materijal: Poliester i Pamuk.
Veličina: 21 cm.

Uvoznik i distributer: Gimborn Italia S.r.l. - Via G. De Chirico, 3 - 42124 - Reggio Emilia (Italy), www.gimborn.eu
Proizvedeno u NRK.

Značajke proizvoda
Boja Višebojna
Materijal Konop
Vrsta igračke Igračka s čvorovima
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.