Početna Proizvodi Psi Higijena Pelene GD PELENE ZA PSE 60X60cm-10 kom

GimDog Pelene za pse 60x60 cm - 10 kom

Šifra: GB75.02
EAN: 8009632007694
Opis proizvoda

GimDog Puppi II Pannolino podloga za obavljanje nužde
Pelene za pse.

  • Higijenske
  • Praktične

Puppi II Pannolino podloge za obavljanje nužde sadrže polimere koji jamče ivisoki stupanj apsorpcije, mogu se koristiti tako da se samostalno postave na određeno mjesto na podu ili u posudu za nuždu. Postavite par kapi GimDog Stubenrein Trainer preparata na poslogu, nakon hranjenja dovedite psa do podloge i držite ga na njoj dok ne obavi nuždu, pohvalite ga ili mu dajte poslasticu kako bi shvatio da je napravio dobru stvari. Uklonite podlogu nakon korištenja kao obično smeće - u svakom slučaju poštujte lokalna pravila za odlaganje i odvajanje otpada.

  • Puppi II Pannolino podloge koje jamče visoki stupanj apsorpcije pogodne su za bolesne pse i za one koji pate od inkontinencije, pogodne su za korištenje u veterinarskim ustavnovama.

Dimenzije: 60 x 60 cm.
Sadrži: 10 komada.

H. VON GIMBORN GMBH, D-46446 Emmerich am Rhein
www.gimborn.eu - www.gimdog.info - [email protected]

Značajke proizvoda
Veličina M
Vrsta higijenskog proizvoda Pelene za mokrenje
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.