Početna Proizvodi Psi Ležajevi Hlađenje GD PODLOŽAK ZA HLAĐENJE COOLING POLAR MAT M 50X65 cm

GimDog Podložak za hlađenje za pse Polar Mat M 50X65 cm

Šifra: GB05010215
EAN: 8009632060477
Opis proizvoda

GimDog Polar Mat
Podložak za hlađenje za pse. Rashladni podložak od PVC materijala za regulaciju tjelesne temperature kod velikih vrućina. Unutrašnji netoksični gel omogućuje dugotrajno hlađenje. Lako se čisti (koristite samo vlažnu krpu, ukoliko želite možete dodati malo sapuna). Podložak je vodootporan, mekan i izdržljiv. Koristiti obje strane, zauzima malo prostora zbog mogućnosti sklapanja.

Uputa za korištenje: odmah spreman za korištenje, nije ga potrebno prethodno hladiti. Ukoliko želite, možete ga hladiti u hladnjaku 30-60 minuta želite li mu dodatno povećati performanse. Podložak možete postaviti na pod, u auto ili unutar kreveta/transportera vašeg ljubimca. Gel koji se nalazi iznutra postupno apsorbira toplinu, čime omogućuje hlađenje tjelesne temperature vašeg psa. Ovisno o temperaturi mjesta gdje se nalazi učinak hlađenja traje od 2 do 6 sati. Za ponovno korištenje prozračite podložak i pričekajte da se oslobodi akumulirana toplina.

Mjere opreza: Držati dalje od: djece; vatre i alata s oštrim rubovima; sunčeve svjetlosti. Ukoliko primjetite oštećenja zamijenite novim, u slučaju gutanja obratite se veterinaru. Ne perite u perilici rublja. U slučaju curenja gela izbjegavajte kontakt s očima i očistite s odgovarajućim upijajućim proizvodom.

Veličina: M (50 x 65 cm)

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Boja Plava s uzorkom
Veličina M
Materijal PVC
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.