Početna Proizvodi Psi Higijena Privlačna otopina GD PRIVLAČNI SPREJ P-ON SITE 100ML

GimDog P-ON Site Privlačni sprej 100 mL

Šifra: GB504797
EAN: 4002064504797
Opis proizvoda

GimDog P-ON Site Spray
Sprej za raspršivanje posebno formuliran s mirisom koji je određen funkcionalnim aktivnim tvarima kao što su eterično ulje kadulje i vanilin. Ovaj miris ne smeta niti kompromitira osjećaj njuha vašeg psa, iako potiče ljubimca da ispuni svoje fiziološke potrebe na odabranom području.

  • Kadulja i Vanilin.
  • S vitalizirajućom vodom.
  • Bez parafina, parabena, umjetnih boja i parfema.


Upute za uporabu: Snažno protresite i poprskajte područje gdje želite da vaš pas ispuni svoju fiziološku potrebu. Izbjegavajte svaki kontakt s očima, ustima ili sluznicom vašeg psa. Prvih deset dana podlogu za obavljanje nužde poprskajte 3 do 4 puta dnevno s udaljenosti od 20-30 cm te nakon tog perioda poprskajte pri svakoj promjeni podloge (uvijek 3-4 puta). Ponavljajte tretman dok se pas ne navikne.

Upozorenje: Ovaj proizvod može izazvati iritaciju ljudskih i životinjskih očiju ili sluznice. Ne primjenjivati proizvod na kožu životinje. Nakon nanošenja proizvoda temeljito operite ruke i izbjegavajte dodir s očima. 

ZA VIŠE INFORMACIJA: www.gimdog.it
Proizvedeno i pakirano isključivo za: Gimborn Italia S.r.l. via Giorgio De Chirico 3, 42124 Reggio Emilia (RE), ITALIJA.
Proizvedeno u Italiji.

Sastojci

Sastojci: Aqua, Aroma, Vanillin, Lactic Acid, Salvia Officinalis Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzonate.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Otopina za vršenje nužde
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.