Gimborn GimCat poslastica za mačke Gras Bits 50 g

Šifra: GB407760
EAN: 4002064407630
Opis proizvoda
GP GRAS BITS (količina otisnuta na pakiranju) Dodatak prehrani - poslastica za mačku sa travom koja je izvor potrebnih mikroelemenata i vitamina. Sastojci: mlijeko i proizvodi mlijeka, kvasci, proizvodi biljnog porijekla (trava 12%)ulja i masti, minerali. Analitički sastav: sirovi proteini: 24,9%,sirove masti: 16%,sirova vlaknina: 14,8%,sirovi pepeo: 6%, vlaga: 4%. Doziranje: 4-6 kom. /dan. Rok trajanja i serija otisnuti na pakiranju, čuvati na suhom i hladnom mjestu Proizvođač: H.VON GIMBORN GMBH Albert- Einstein-Str. 6 D-46446 Emmerich am Rhein Njemačka.Zemlja pod- rijetla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Okus Trava
Namjena poslastice Poticanje na igru, Svakodnevna poslastica
Vrsta poslastice Keksići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.