GimCat Malt Soft Extra Pasta, smanjuje nastanak kuglica dlake 100 g

Šifra: GB407227
EAN: 4002064407517
Opis proizvoda

GimCat Malt-Soft Extra Professional Pasta
Dopunska hrana za mačke. Sadrži inovativnu formulu koja sprječava oblikovanje kuglica dlaka. Smanjuje nakupljanje kuglica dlake u želucu i potrebu za povraćanjem.

  • Laneno ulje izvor je esencijalne Omega-3 (eikosapentaenske kiseline [EPA] i dokozaheksaenske kiseline [DHA]) kao i Omega-6 masnih kiselina, obje su temeljne za zaštitu stanica
  • Beta-glukani su polisaharidi koji se ekstrahiraju iz stanice stjenka bakterija, gljivica ili kvasca. U svojoj funkciji imunostimulatora, imaju sposobnost aktiviranja urođenog imunološkog sustava. Beta-glukan pomaže u izbjegavanju nadraživanja gastrointestinalnog trakta


GimCatProfessional Paste pružaju idealan doprinos pokrivanju dnevnih potreba za svaku mačku u vrhunskoj kvaliteti. GimCatProfessional linija pasti nudi svakodnevnu podršku i zaštitu za mačke i doprinosi njihovoj sveobuhvatnoj dobrobiti. Pružaju mačkama svakodnevnu podršku protiv formiranja kuglica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Ako se kuglice dlake formiraju, na primjer kod dugodlakih mačaka, pasta pomaže pri izlučivanju i smanjenju stvaranja kuglica dlake.

GimCat Malt-Soft Extra Professional Pasta pruža mačkama svakodnevno olakšanje. Posebna kombinacija slada, visokokvalitetnog ulja i celuloze pomažu progutanoj dlaci da prirodno prolazi kroz tijelo i smanjuje formiranje kuglica dlake. Vlakna nježno podržavaju redovitu probavu.

Proizvedeno u Njemačkoj.
H.VON GIMBORN GMBH, D-46425 Emmerich am Rhein, www.gimcat.info - [email protected] - DE 05 154 0186 13.

Sastojci

Sastojci: prerađevine biljnog podrijetla (ekstrakti slada 43,7%, celulozaa 4%), ulja i masti (laneno ulje 4%), kvasci (sadrži 1% beta-glukana).

Analitički sastav: Bjelančevine 5,5%, Udio masti 38,5%, Sirova vlaknina 2,5%, Sirovi pepeo 5,0%, Vlaga 12,0%.
Dodaci: Antioksidans.

Bez dodanog šećera, konzervansa i umjetnih bojila.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Dnevno dati 6 cm paste (1 cm = otprilike 0,5 g), idealno ručno, izravno iz tube. Može se dodati i u hranu. Količina se također se može udvostručiti ako je potrebno. Hraniti na sobnoj temperaturi.

Nakon otvaranja čuvati na hladnom mjestu.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasle mačke
Okus Slad
Tip hrane Pasta
Vrsta pakiranja hrane Tuba
Svojstvo prehrane Dopuna redovnoj prehrani, Izbacivanje progutane dlake
Veličina pakiranja 100 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.