GimCat Multi-Vitamin Pasta, zaštita imunološkog sustava 50 g

Šifra: GB401706
EAN: 4002064401423
Opis proizvoda

GimCat Multi-Vitamin Professional Pasta
Dopunska hrana za mačke. Štiti imunološki sustav, živce i stanice. Snažan imunološki sustav uvjet je za zdrav i dug život vaše mačke. U stresnim situacijama mačke zahtijevaju više vitamina i minerala nego što mogu unijeti putem svakodnevne prehrane. U tim slučajevima dodatak prehrani svakako se preporučuje. GimCat Multi-Vitamin Professional Pasta sadrži posebnu formulu za imunosnu zaštitu:

  • Visoko učinkoviti sastojci, poput 12 esencijalnih vitamina, visokokvalitetnog lanenog ulja i beta-glukana jačaju imunološki sustav i pomažu u izgradnji pouzdane zaštite od vanjskih utjecaja.
  • Laneno ulje sadrži linolensku kiselinu koja čini temelj omega 3 masnih kiselina DHA i EPA, važnih za zaštitu stanica i živčanog tkiva.


GimCatProfessional Paste pružaju idealan doprinos pokrivanju dnevnih potreba za svaku mačku u vrhunskoj kvaliteti. GimCatProfessional linija pasti nudi svakodnevnu podršku i zaštitu za mačke i doprinosi njihovoj sveobuhvatnoj dobrobiti.

  • 12 vitamina sveobuhvatno podržava i jača imunološki sustav
  • Beta-glukani su polisaharidi koji se ekstrahiraju iz stanice stjenka bakterija, gljivica ili kvasca. U svojoj funkciji imunostimulatora, imaju sposobnost aktiviranja urođenog imunološkog sustava
  • Biotin (Vit. B7) središnja je komponenta enzima koji sudjeluju u metaboliziranju masti i ugljikohidrata, potičući rast stanica i s utjecajem na aminokiseline u sintezi bjelančevina
  • Taurin je esencijalna aminokiselina za mačke


Proizvedeno u Njemačkoj.
H.VON GIMBORN GMBH, D-46425 Emmerich am Rhein, www.gimcat.info - [email protected] - DE 05 154 0186 13.

Sastojci

Sastojci: prerađevine biljnog podrijetla, ulja i masti (laneno ulje 4%), kvasci (sadrži 1% beta-glukana).

Analitički sastav: Bjelančevine 6%, Udio masti 35,5%, Sirova vlaknina 2,5%, Sirovi pepeo 5,5%, Vlaga 12,0%.

Dodaci (po kg)-Prehrambeni dodaci: Vitamin D3 1.147 IU, Vitamin E 1.660 mg, Vitamin B1 27 mg, Vitamin B2 20 mg, Vitamin B6 13 mg, Vitamin B12 93 μg, Vitamin K3 1 mg, Biotin 1.799 μg, Niacin 937 mg, Kalcijev D-pantotenat 150 mg, Folna kiselina 18 mg, Kolin klorid 2.660 mg, Taurin 2.000 mg.

Bez dodanog šećera, konzervansa i umjetnih bojila.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Dnevno dati 6 cm paste (1 cm = otprilike 0,5 g), izravno iz tube ili dodanu u hranu. Hraniti na sobnoj temperaturi.

Nakon otvaranja čuvati na hladnom mjestu.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasle mačke
Okus Ostalo
Tip hrane Pasta
Vrsta pakiranja hrane Tuba
Svojstvo prehrane Dopuna redovnoj prehrani, Jačanje imuniteta, Zdravlje kože i dlake
Veličina pakiranja 50 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.