Početna Proizvodi Psi Uređivanje i njega Prirodni antiparazitici HERBA MAX SPRAY PROTIV BUHA I KRPELJA 200 ml

HERBA MAX Sprej Protiv buha i krpelja za pse i mačke 200 ml

Šifra: M1022557
EAN: 8437005300323
Opis proizvoda

HERBA MAX Sprej protiv buha i krpelja
Proizvod je na bazi prirodnih biljnih ulja koji odstranjuje buhe, krpelje i slične insekte. Sprej nije toksičan i potpuno je bezopasan za životinje. Ugodnog je mirisa. Upotrebljava se kao dopuna u antiparazitnom tretmanu.
NAČIN PRIMJENE: Protresite bočicu prije korištenja. Nanesite na krzno (dlaku) životinje s udaljenosti (cca) 30 cm. Pripazite da sprej ne dođe u dodir s očima i nosom životinje. Ponovite tretman nekoliko puta tjedno.
Proizvođač: Natural Best Products Laboratoire 29670 San Pedro Alcantara, [email protected] Zemlja porijekla: Španjolska, EU. Uvoznik: Vlamar d.o.o. Zagreb, Donadinijeva 38b, Tel 01/3878 192

Značajke proizvoda
Tipovi dlake Kratka dlaka, Srednje duga dlaka, Duga dlaka
Miris preparata za njegu Biljni miris
Namjena preparata za njegu Sprej protiv buha i krpelja, Zaštita protiv buha i krpelja
Veličina pakiranja 200 ml
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.