Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Sensitive Digestive Care Hrana za Pse s Jajima i Rižom 1,5 kg

Šifra: HPD605778
EAN: 052742040806
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Sensitive Hrana za Pse s Jajima i Rižom
Lako probavljiva potpuna suha dijetetska hrana za kućne ljubimce, za smanjenje intolerancije na sastojke i hranjive tvari i za smanjenje poremećaja resorpcije u crijevima kod pasa. Ova hrana ima povećane razine natrija i kalija, lako probavljive sastojke i sadrži odabrane izvore ugljikohidrata i bjelančevina. Lako probavljiva prehrana hrani crijevni mikrobiom, smanjuje probavne poremećaje i intolerancije na hranu.

ActivBiome+ tehnologija sastojaka zaštićena je mješavina prebiotičkih vlakana (4,1%), koja je pokazala da ubrzano hrani crijevni mikrobiom za potporu zdravlja probavnog sustava i dobrobiti.

Glavne indikacije:
Kronična enteropatija (proljev ili povraćanje)
Reagira na hranu
Reagira na antibiotike
Reagira na steroide
Dermatitis ili Dermatoze kod štenaca 

Kako ovaj proizvod pomaže vašem ljubimcu:

  • Formuliran za smanjenje intolerancije na hranu
  • Brzo djeluje na način da pospješuje probavu i kvalitetu stolice
  • Visoko palatabilna prehrana nadoknađuje izgubljene nutrijente radi podržavanja razine energije
  • Zadovoljava specifične prehrambene potrebe štenaca


Kako ovaj proizvod djeluje:

  • Lako probavljiva formula pomaže s posebno odabranim bjelančevinama i ugljikohidratima
  • Jedinstvena mješavina prebiotika potiče rast korisnih bakterija
  • Visoka energetska gustoća; Klinički dokazani antioksidansi


Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. 
Najbolje upotrijebiti do / serijski broj i registracijski broj: pogledati na poleđini vreće: "S" se odnosi na NL7020; "V" se odnosi na CZ800210-01/CZ62712200. 

Proizvedeno u EU. 
Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Prague 8, Češka.

Sastojci

Sastojci: Žitarice (pivarski trop od riže 30%), jaja (18%) i prerađevine od jaja, ekstrakti biljnih bjelančevina, ulja i masti, minerali, prerađevine biljnog podrijetla, meso i prerađevine životinjskog podrijetla, voće, sjemenke. 
Lako probavljivi sastojci: Pivarski trop od riže, sušeno cijelo jaje, kukuruzno glutensko brašno, životinjska mast, biljno ulje.
Izvori bjelančevina: Sušeno cijelo jaje, kukuruzno glutensko brašno.
Izvori ugljikohidrata: Pivarski trop od riže, ječam, zob.

Analitički sastav: Bjelančevine 23,9%, Sadržaj masti 20,5%, Sirova vlaknina 3,1%, Sirovi pepeo 6,7%, Kalcij 1,0%, Fosfor 0,76%, Natrij 0,39%, Kalij 0,85%, Magnezij 0,09%; po kg: Vitamin A 12.320IU, Vitamin D3 1.003IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 100 mg, Beta-karoten 1,5 mg. 

Dodaci po kg: Nutritivni dodaci: 3b103 (Željezo) 104 mg, 3b202 (Jod) 4,6 mg, 3b405 (Bakar) 12,2 mg, 3b502 (Mangan) 10,8 mg, 3b603 (Cink) 162 mg; s prirodnim antioksidansima. 

Preporuka za hranjenje

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Za sve dodatne informacije obratite se svom veterinaru.

Upute za hranjenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporuča se prije korištenja ili produženja korištenja zatražiti savjet veterinara. Također je prikladna za kratkotrajno hranjenje štenaca s gastrointestinalnim poremećajima. Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini psa. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine, dnevnu količinu možete podijeliti na dva ili više obroka. 
Preporučeno razdoblje korištenja: u slučajevima intolerancije na sastojke i hranjive tvari: Od 3 do 8 tjedana, ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godine dana; smanjenje poremećaja resorpcije u crijevima: do 12 tjedana. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Jaja, Riža
Tip hrane Suha
Vrsta pakiranja hrane Vreća
Svojstvo prehrane Alergija na hranu, Bolesti probavnog sustava, Prebiotička prehrana
Veličina pakiranja 1,5 kg
Veličina psa Veliki psi, Mali psi, Srednje veliki psi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.