Početna Proizvodi Psi Prehrana Veterinarske dijete HPDD I/D STRESS MINI STEW PILETINA I POVRĆE 156g

Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care Varivo za Pse s okusom Piletine i Povrća 156 g

Šifra: HPD606414
EAN: 052742039817
  • Originalno pakiranje: 24 komada
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Varivo za Pse s okusom Piletine i Povrća
Lako probavljiva potpuna moka dijetetska hrana za odrasle pse, za smanjenje poremećaja resorpcije u crijevima, uravnoteženje hranjivih tvari kod slabe probave, egzokrinu insuficijenciju gušterače i poremećaje koji imaju koristi od hrane s niskim sadržajem masti, kao i za potporu u stresnim situacijama koja će dovesti do smanjenja povezanog ponašanja. Ova hrana sadrži lako probavljive sastojke, povećane razine natrija i kalija te goveđi kazein hidroliziran tripsinom. Pruža sve nutrijente potrebne vašem psu tijekom epizoda probavnih poremećaja povezanih sa stresom i može se koristiti dugoročno.

Prescripton Diet i/d Stress Mini je hrana koja dokazano smiruje i regulira ponašanja povezana sa stresom, uključujući probavne poremećaje kod pasa lakših od 14 kg. Obogaćena sa Hill's ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, zaštićenom mješavinom prebiotika koja klinički dokazano ubrzano hrani crijevni mikrobiom za zdravlje probavnog sustava i cijelog organizma.

Baš kao i ljudi, neki psi doživljavaju stres koji može negativno utjecati na njihovo opće zdravstveno stanje. Stres može dovesti do neravnoteže crijevnog mikrobioma i povećane pokretljivosti crijeva, što rezultira probavnim poremećajima kojji su vrlo neugodni kako za ljubimce tako i za njihove vlasnike. Nutricionisti i veterinari tvrtke Hill's razvili su Hill's Prescription Diet i/d Stress Hranu za Pse, koja je posebno formulirana za regulaciju ponašanja povezanih sa stresom, uključujući probavne poremećaje kod pasa do 14 kg.

Kako ovaj proizvod pomaže vašem ljubimcu:

  • Djeluje umirujuće na probavni sustav, održava zdravu probavu i poboljšava kvalitetu stolice 
  • Potiče aktivnost korisnih crijevnih bakterija i smiruje probavni trakt 
  • Dugoročno hranjenje pomaže održati zdrav imunološki sustav


Kako ovaj proizvod djeluje:

  • Lako probavljiva formula s hidrolizatom mliječnog proteina pomaže u regulaciji stresa 
  • Jedinstvena mješavina prebiotika & đumbir 
  • Obogaćena klinički dokazanim antioksidansima i Omega-3 iz ribljeg ulja


Važno je nastaviti hraniti vašeg psa sa PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Digestive Care Hranom za Pse za održavanje zdravlja probavnog sustava, čak i nakon poboljšanja simptoma. Obratite se vašem veterinaru za sve dodatne informacije o tome kako hrana PRESCRIPTION DIET može pomoći vašem psu da nastavi uživati u sretnom i aktivnom životu. 

Je li vaš ljubimac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% JAMSTVO ZADOVOLJSTVA za kvalitetu, dosljednost i okus ili vraćamo novac.

Neotvorenu konzervu čuvati na +10 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. 
Proizvedeno u SAD-u. 

Sastojci

Sastojci: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (piletina 3%), žitarice, različiti šečeri, prerađevine biljnog podrijetla, minerali, povrće (0,9%), jaja i prerađevine od jaja, ulja i masti, sjemenke, voće, mlijeko i mliječne prerađevine.
Lako probavljivi sastojci: Svinjetina, piletina, riža, sušena jaja, biljno ulje.

Analitički sastav: Bjelančevine 5,1%, Sadržaj masti 1,9%, Sirova vlaknina 0,41% Sirovi pepeo 1,4%, Vlaga 78,4%, Kalcij 0,19%, Fosfor 0,13%, Natrij 0,10%, Kalij 0,21%, Magnezij 0,02%; po kg: Vitamin A 24.472 IU, Vitamin D3 273 IU, Goveđi kazein hidroliziran tripsinom 250 mg.

Dodaci po kg: Nutritivni dodaci: 3b103 (Željezo) 9,5 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Bakar) 0,9 mg, 3b503 (Mangan) 2,1 mg, 3b603 (Cink) 30,2 mg. Tehnološki dodaci: Kalijev alginat 5 g.

Preporuka za hranjenje

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Za sve dodatne informacije obratite se svom veterinaru.

Upute za hranjenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se prije korištenja ili produženja razdoblja korištenja zatražiti savjet veterinara.
Preporučeno razdoblje korištenja: smanjenje poremećaja resorpcije u crijevima, uravnoteženje hranjivih tvari kod slabe probave: početno do 12 tjedana te doživotno u slučajevima kronične insuficijencije gušterače; potpora u stresnim situacijama: početno do 2 mjeseca.
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi
Okus Piletina, Povrće
Tip hrane Mokra
Vrsta pakiranja hrane Konzerva
Svojstvo prehrane Bolesti probavnog sustava, Kolitis uzrokovan stresom, Prebiotička prehrana
Veličina pakiranja 156 g
Veličina psa Mali psi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.