Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hrana za Pse 370 g

Šifra: HPD605683
EAN: 052742039718
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hrana za Pse
Potpuna dijetetska mokra hrana za kućne ljubimce, za smanjenje intolerancije na sastojke i hranjive tvari u odraslih pasa. Ova dijetetska hrana sadrži odabrani izvor ugljikohidrata i izvor hidroliziranih bjelančevina. 

  • Osjetljivost na hranu i intolerancija predstavljaju potencijalno ozbiljan problem koji može rezultirati nadraženom kožom, dlakom i uhom ili čak gastrointestinalnim poremećajima.


Psi koji imaju nepovoljnu reakciju na hranu zbog alergije na hranu (tipično na protein u hrani) ili netoleranciju, imaju koristi od hrane namijenjenu za osjetljivost na hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet z/d kliničku prehranu posebno formuliranu koja pomaže vašemu psu u sprečavanju osjetljivosti na hranu. Zapravo, z/d je klinički dokazana prehrana za smanjenje kožnih i probavnih simptoma povezanih s intolerancijom na hranu.

Osjetljivost na hranu događa se jer proteini ulaze u kožu i prelaze probavni sustav do tijela uzrokujući reakciju imunološkog sustava. Prescription Diet z/d je specijalizirana hrana s proteinima koji su nježni i razlomljeni na manje dijelove kako bi izbjegli reakciju imunološkog sustava kako bi se vaš pas bolje hranio, prebiotici za stvaranje zdrave ravnoteže mikrobioma u crijevima i masne kiseline za izgradnju zdrave kože.

Budite sigurni da ovaj proizvod djeluje unutar kućnog ljubimca kako bi izbjegao srž problema koji je posljedica preaktivne imunološke reakcije na određenu hranu. S prethodno razgrađenim životinjskim proteinima, antioksidansima, prebiotičkim vlaknima i hranjivim hranjivim sastojcima za kožu.

Neotvorenu konzervu čuvati na +10 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. 

Proizvedeno u SAD-u.

Sastojci

Sastojci: meso i prerađevine životinjskog podrijetla, prerađevine biljnog podrijetla, minerali, ulja i masti, voće, sjemenke.
Izvor bjelančevina: hidrolizirana pileća jetra. Izvor ugljikohidrata: kukuruzni škrob. 

Analitički sastav: Bjelančevine 5,2%, Udio masti 3,9%, Sirova vlaknina 1,2%, Esencijalne masne kiseline 1,3%, Sirovi pepeo 1,4%, Vlaga 75,5%, Kalcij 0,20%, Fosfor 0,14%, Natrij 0,08%, Kalij 0,21%, Magnezij 0,02%; po kg: Vitamin A 14.954 IJ, Vitamin D3 423 IJ. 

Dodaci (po kg)-Prehrambeni dodaci: 3b103 (Željezo) 32,6 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Bakar) 4,9 mg, 3b503 (Mangan) 3,6 mg, 3b603 (Cink) 41,5 mg. 

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se prije korištenja i produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. 
Preporučeno razdoblje korištenja: Od tri do osam tjedana: ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godine dana. 
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi
Okus Ostalo
Tip hrane Mokra
Vrsta pakiranja hrane Konzerva
Svojstvo prehrane Alergija na hranu, Eliminacijska dijeta, Prebiotička prehrana
Veličina pakiranja 370 g
Veličina psa Veliki psi, Mali psi, Srednje veliki psi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.