Početna Psi Prehrana Potpuna hrana HSPD PUPPY PILETINA KONZERVA 370g

Hill's SCIENCE PLAN PUPPY Hrana za Pse s Piletinom 370 g

Šifra: HSP607100
EAN: 052742050874
Opis proizvoda

Hill's SCIENCE PLAN PUPPY Hrana za Pse s Piletinom
Potpuna hrana za kućne ljubimce, za štence u razvoju u razdoblju od prestanka sisanja do godine dana i za gravidne kuje i kuje koje doje. 

Kako vaše štene raste, treba vam hrana koja može pratiti njegov razvoj. Hrana za pse Hill's SCIENCE PLAN PUPPY s piletinom slasna je mokra hrana koja pruža precizno uravnoteženu prehranu za opće zdravlje i blagostanje vašeg ljubimca. Proizvedena od piletine i cjelovitih žitarica, ova konzervirana hrana za štence pruža bjelančevine za održavanje vitkih mišića i DHA iz ribljeg ulja za zdrav razvoj mozga i očiju, s uravnoteženim hranjivim tvarima za opće zdravlje i blagostanje.

  • Visoko kvalitetne bjelančevine koje vašem štencu pomažu u izgradnji i održavanju vitkih mišića
  • Proizvedena od ciljanih, lako probavljivih sastojaka koje će vaše štene obožavati
  • Formula prikladna za štence s mješavinom moćnih antioksidansa za cjeloživotno zdravlje
  • Uravnoteženi minerali za jake kosti i zube


Upute za hranjenje: Prilagodite količinu hrane po potrebi kako biste održali optimalnu tjelesnu težinu. Ako niste sigurni, obratite se veterinaru. Hranite li prvi put ovom hranom? Napravite postepeni prijelaz na ovu hranu kroz 7 dana miješajući sve veću količinu nove hrane u odnosu na hranu koju ste koristili.
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Prehrambene potrebe ljubimaca mogu se promijeniti s njihovom dobi. Informirajte se o tome prilikom svakog kontrolnog pregleda kod veterinara.

Neotvorenu konzervu čuvati na temperaturi iznad 10°C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. 

Proizvedeno u Italiji.

Sastojci

Sastojci: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (piletina 21%), žitarice, prerađevine biljnog podrijetla, minerali, ulja i masti. 

Analitički sastav: Bjelančevine 6,8%, Sadržaj masti 5,3%, Sirova vlaknina 1,2%, Sirovi pepeo 2,0%, Vlaga 76,0%, po kg: Vitamin A 19.330IU, Vitamin D3 406IU. 

Dodaci po kg: Prehrambeni dodaci: 3b103 (Željezo) 9,6 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Bakar) 1,6 mg, 3b502 (Mangan) 2,1 mg, 3b603 (Cink) 24,6 mg. 

Značajke proizvoda
Životna dob Štenci
Okus Piletina
Tip hrane Mokra
Vrsta pakiranja hrane Konzerva
Svojstvo prehrane Graviditet, Odvikavanje od sisanja, Pravilan rast i razvoj, Uravnotežena prehrana
Veličina pakiranja 370 g
Veličina psa Veliki psi, Mali psi, Srednje veliki psi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.