Početna Proizvodi Psi Oprema Bazeni I BAZEN ZA PSE DOGGY DEEP PLAVI L 160X30 cm

Beeztees Bazen za pse Doggy Deep Plavi L, 160x30 cm

Šifra: I795855
EAN: 8712695151487
Opis proizvoda

Beeztees Doggy DIP Bazen za pse
Bazen prikladan za pse. Izrađen od iznimno snažnog materijala i s protukliznom podlogom koja pruža vašem psu bolji grip. Bazen je opremljen sa čvrstim bočnim pločama te se u potpunosti može sklopiti za jednostavno spremanje. Ne sadrži nikakve dijelove na napuhavanje.

Upute:
Bazen postavite na ravnu i mekanu površinu pritom izbjegavajući oštre predmete ili kamenje. Napunite bazen vodom i provjerite da li je ventil, smješten na jednoj od bočnih ploča, dobro zatvoren. Kada vaš pas koristi bazen potreban je nadzor odraslih osoba. Kada želite isprazniti bazen dovoljno je samo odvrnuti ventil na jednoj od bočnih ploča. Tijekom hladnih dana savjetujemo da bazen ispraznite, osušite i preklopite čime produljujete njegov vijek trajanja.

  • Veličina: L
  • Dimenzije: 160 x 30 cm
  • Boja: Plava i crna.


Zemlja podrijetla: Kina.
Uvoznik: Beeztees, P.O. Box 428, 5140 AK Waalwijk, Nizozemska www.beeztees.com. 

Značajke proizvoda
Boja Crno-plava
Veličina L
Materijal Plastika
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.