beeztees Mačja metvica (Catnip) Sprej 30 ml

Šifra: I425485
EAN: 8712695175209
Opis proizvoda

Mačja metvica (Catnip) u spreju
Privlačan sprej od mačje metvice za mačke. Prirodna aroma potiče vašu mačku na igru. Sprej nanesite na igračku ili grebalicu kako bi potaknuli zaigrano ponašanje vaše mačke.
100% prirodni ekstrakti.

Neto količina: 30 ml.
Nije za upotrebu ljudi. Čuvati izvan dohvata djece.
Beeztees, P.O. Box 428, 5140 AK Waalwijk, The Netherlands, info@beeztees.com, www.beeztees.com

Sastojci

Sastojci: Aqua, Propylene Glycol, Alcohol, Nepeta cataria, Coriandrum sativum, Atoma, Menthae arvensis, C.I.42090, C.I.19140, Sodium Benzoate.

Značajke proizvoda
Vrsta igračke Sprej od mačje metvice
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.