Početna Proizvodi Mačke Grebalice I GREBALICA ZA MAČIĆE (TEPIH) WEEZY 40X40 cm

Beeztees Grebalica za mačiće (Tepih) Weezy 40X40 cm

Šifra: I619950
EAN: 8712695185796
Opis proizvoda

Beeztees Weezy - Cat Play Mat
Igračka za mačiće. Aktivna tepih igračka, raznovrsne funkcije igre za otkrivanje. Igračka sadrži četiri različite površine na kojima će vaši mačići moći učiti, otkrivati i stvarati navike. Igračka može poslužiti za vježbe grebanja, za igru lova s igračkama miš i riba.
Potiče osjetila dodira i koordinaciju šapa i očiju. Također sadrži prostor za skrivanje poslastica za mačiće kako bi vježbali njuškanje. Izrađena od rastezljivog materijala.
Dimenzije: 40 x 40 cm.
Serijski broj je otisnut na pakiranju.
Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta grebalice Grebalica s igračkom
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.