Početna Proizvodi Mačke Grebalice I GREBALICA ZA MAČKE FIGO XL 40x40x90 cm

Beeztees Grebalica za mačke Figo XL 40X40X90 cm

Šifra: I408815
EAN: 8712695113782
Opis proizvoda

Beeztees FIGO XL Grebalica za mačke
Grebalica FIGO XL sastoji se od postolja i visokog trupa. Mačke uživaju u tome da se mogu istegnuti dok grebu, a upravo to im omogućuje ova grebalica.

Pomoću FIGO XL grebalice vaša mačka zadovoljava prirodne potrebne za grebanjem čime se sprječava da grebe namještaj ili tepih. Kao površinu za grebanje ima papir u boji, njegova je prednost što je jednako jak kao i sisal.
Grebalica je opremljena ovješenom igračkom koja će vašoj mački biti dodatna zabava.

Dimenzije: 40 x 40 x 90 cm.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta grebalice Grebalica s igračkom
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.